Puutyö ja Saneeraus OY
Pihla Ikkunat ja ovet, saneeraus ja puusepäntyöt

Meidän kauttamme saat laadukkaat Pihla tuotteet, niin ikkunat kuin ovet. Palvelemme niin yksityisiä kuin taloyhtiöitäkin. Meillä on myös oma asennusporukka joten saat kaiken saman katon alta ympäri vuoden. Näin pystymme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin. 

PIHLA ON LANSEERANNUT UUDET ulko-ovimallistot!! Suosikki,- Perinne- ja moderni ovimalliston. Lisäksi löytyy mielettömän ihanat Puuovet. Sekä LED- valaistustekniikka kotiovelle!!


Pääset tutustumaan Pihla kotisivuillemme  https://www.pihlasi.fi/


Pihla on Suomen suosituin kotimainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruovedellä, vuosikymmenten kokemuksella.


Kun haluat parantaa kotisi sisäilmaa!! Kysy lisää meiltä!

              

                 


 parhaat ikkuna ja oviremontit on myynnissä nyt! 


Pääset tutustumaan laajaan Pihla valikoimaan   https://www.pihlasi.fi/

Pyydä meidät ilmaiselle käynnille, teemme tarjouksen teille, huomioimme lakisääteiset tavat toimia, kuten eri rakennustavat, asiakkaan toiveet, kokonaisuuden sekä materiaalit.MEIDÄN KAUTTAMME SAAT RAHOITUKSEN OVI JA IKKUNAREMONTTIIN JOPA 50 000 EUROON ASTI. RAHOITUS HAKEMUS ONNISTUU KLIKKAAMALLA SEURAAVASTA LINKISTÄ JA SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI 

https://https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto-uusi/hausjärvenpuutyojasaneeraus?business_id=1882624-9

Pihla on suomalainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruoveden kunnassa, jo 20 vuoden kokemuksella.

 

Pihla ikkunat

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman. 


Varman ja Termon voit valita joko perinteisenä avattavana mallina tai kiinteänä versiona. Mikäli tarvitset tyyppihyväksyttyä paloikkunaa, on valintasi Pihla Palo. 


Ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä upeissa Pirkanmaan järvimaisemissa Ruovedellä. Korkean laadun takeena jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

  PIHLA VARMA, SUUNNITELTU SUOMEN SÄÄOLOIHIN  


 


PIHLAN ERIKOISTUOTTEITA LÖYTYY VALOIKOIMASTA RUNSAASTI, KYSY LISÄÄ!  https://www.pihlasi.fi/


PIHLAOVET

PIHLAN LAAJA OVIVALIKOIMA SISÄLTÄÄ ULKO-OVET, PARVEKEOVET, VARASTON OVET, LIUKUOVET JA PALO-OVET. KATTAVAAN MALLISTOON KUULUU KYMMENIÄ ERI OVIMALLEJA.  Kaikki Pihla-ovet pääovikokonaisuuksista terassi- ja parveke oviratkaisuihin valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan.