Puutyö ja Saneeraus OY
Pihla Ikkunat ja ovet, saneeraus ja puusepäntyöt

Meidän kauttamme saat kokonaisvaltaisen huoneistoremontin tai vaikkapa omakotitalon täyden korjausrakentamisen!

 

Olemme korjausrakentamisen ja remontoinnin ammattilaisia! Meidän kanssamme yhteistyössä kotisi remontointi onnistuu! Kun harkitset remonttia tai rakentamista kutsu meidät kartoituskäynnille!

 

 • Meiltä saat ammattilaisen näkökannan siitä mitä kannattaa tehdä remontin suhteen, miten tehdään ja kirjallisen tarjouksen siitä mitä on suunniteltu tehtäväksi

 

 • Meillä on yhteistyökumppaneina putkityön-, sähkötyön, ilmanvaihdon ammattilaisia.
 • Meiltä sisäilmakorjaukset ammattitaidolla!
 • Valesokkelikorjaukset!
 • Olemme AVI:n valtuuttama asbesti- ja haitta-aine purkaja

  Teemme suuret ja pienet asbesti ja haitta-aine purkutyöt ammattitaidolla

  Asbestipurku on luvanvaraista työtä, ja sitä ei voi toteuttaa itse. Tämä johtuu siitä, että asbestipurku on perehdyttömän henkilön toimesta mahdotonta suorittaa turvallisesti. On vaarana että vaarallista asbestipölyä jää haitallisia määriä rakenteisiin tai huoneiston sisäilmaan. Näin ollen purkutyö on sallittua vain asbestipurkutöihin erikoistuneille ammattilaisille.

  Tarjoamme turvallista asbestipurkutyötä Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella! Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Lohja, Hyvinkää. Riihimäki, Lahti, Hämeenlinna, Hausjärvi alueita jossa tällä hetkellä liikutaan.

  Ota meihin yhteyttä!

 

 • Tarjoamme myös mielellämme ”koko remontin"; Asiakas voi tehdä sopimuksen koko remontista kanssamme ja kaikkien eri urakoitsijoiden aikataulujen yms. yhteensovittaminen kuuluu samaan pakettiin. Asiakkaan etuna on saada kaikki yhdestä paikasta ja asioida vain yhden henkilön kanssa. 

 

Toteuta remonttiajatuksesi kanssamme turvallisesti. 

 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!!

Meidän kauttamme mahdollisuus OP rahoitukseen! 


Kysy lisää!  Ota yhteyttä!/Yhteystiedot